Kom kijken, kom proeven!

Meld je aan voor een kijkje achter de schermen

De rondleidingen in onze brouwerij zijn erg populair. Vele honderden mensen namen al een kijkje achter de schermen en proefden van onze ambachtelijk Achterhoekse bieren. Kleine groepen, koppels en individuen kunnen zich nu inschrijven voor de speciale rondleidingen. Groepen vanaf tien personen krijgen een exclusieve rondleiding op afspraak.

Kom ook op 3 juli

Op dinsdag 3 juli is de eerstvolgende algemene rondleiding. Wil je graag eens komen kijken en proeven, maar kom je niet aan een groep van 10 personen, meld je dan aan voor de algemene rondleiding op dinsdag 3 juli van 19.30 tot 21.30 uur.

Tijdens de ontvangst krijg je een uitgebreide uitleg over het brouwen van bier. Vervolgens krijg je een rondleiding door de brouwerij. Er wordt afgesloten met het proeven van drie speciaalbieren van Brouwerij Wentersch. De kosten voor dit arrangement bedragen € 12,50 per persoon. Aanmelden uiterlijk 29 juni 12.00 uur via rondleidingen@wentersch.nl.

Breng je zelf een gezelschap van tien personen of meer op de been? Maak dan een afspraak voor een exclusieve rondgang inclusief tasting.

Meer informatie of aanmelden? Mail naar rondleidingen@wentersch.nl.

Wentersch bierbrouwerij winterswijk holland
© 2018 Bierbrouwerij Wentersch Winterswijk - Geen 18, geen alcohol