Rondleidingen

De brouwerij is gevuld met de rijke geuren van hop en graan. Stoom komt uit de brouwketels. Geconcentreerd houdt de brouwer het proces in de gaten. Wentersch bier is in de maak!

Aan de rand van het centrum van Winterswijk is sinds het voorjaar van 2017 Wentersch Brouwerij gevestigd. Hier worden de smakelijke speciaalbieren gebrouwen in eigen ketels. Bierbrouwen is een ambachtelijk en boeiend proces. Hoe maak je van graan, water, hop en gist die verrukkelijke bieren van Wentersch? Wij nodigen je graag uit dit komen te bekijken.

Rondleidingen doen we voor groepen vanaf 10 personen. Bij deze rondleiding krijgt u uitleg over het brouwproces en over bier. Vervolgens krijgt u 3 proefbieren aangeboden. Dit arrangement duurt ongeveer 2 uur en kost €12,50 per persoon. Eventueel kunt u de rondleiding uitbreiden met hapjes, de kosten worden dan €15,- per persoon.

Meestal worden rondleidingen gegeven op vrijdag van 13.00u-15.00u en 15.30-17.30u op zaterdag van 12.00u-14.00u,
14.30u-16.30u en 17.00u-19.00u.

Wilt u toch op een ander tijdstip graag een rondleiding, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Rondleidingen reserveringen graag via rondleidingen@wentersch.nl

Komt u zelf niet aan een groep van 10 personen voor een rondleiding? Wij proberen 1x per maand een algemene rondleiding te organiseren. Dit is hetzelfde als een normale rondleiding. Houdt onze website en Facebook pagina in de gaten voor deze algemene rondleiding of kijk in onze activiteitenagenda op de website.

Wentersch bierbrouwerij winterswijk holland
© 2018 Bierbrouwerij Wentersch Winterswijk - Geen 18, geen alcohol