Rondleidingen

De brouwerij is gevuld met de rijke geuren van hop en graan. Stoom komt uit de brouwketels. Geconcentreerd houdt de brouwer het proces in de gaten. Wentersch bier is in de maak!

Aan de rand van het centrum van Winterswijk is sinds het voorjaar van 2017 Wentersch Brouwerij gevestigd. Hier worden de smakelijke speciaalbieren gebrouwen in eigen ketels. Bierbrouwen is een ambachtelijk en boeiend proces. Hoe maak je van graan, water, hop en gist die verrukkelijke bieren van Wentersch? Wij nodigen je graag uit dit komen te bekijken.

Rondleidingen doen we voor groepen vanaf 10 personen. Bij deze rondleiding krijgt u uitleg over het brouwproces en over bier. Vervolgens krijgt u 3 proefbieren aangeboden. Dit standaard arrangement duurt ongeveer 2 uur en kost €12,50 per persoon. Eventueel kunt u de rondleiding uitbreiden met hapjes, de kosten worden dan €15,- per persoon.

Rondleidingen reserveringen via rondleidingen@wentersch.nl

Het is wenselijk dat u een telefoonnummer bij een aanvraag of reservering vermeld waarop u beschikbaar bent.

Komt u zelf niet aan een groep van 10 personen voor een rondleiding? Wij geven elke zaterdag een open rondleiding op inschrijving. Dit is hetzelfde als een standaard rondleiding. Wilt u hier aan deelnemen? Neem dan contact met ons op via rondleidingen@wentersch.nl. Op de dag zelf reserveren? Bel dan even naar de brouwerij op 0543-769080.

Rondleidingen in Corona-tijd
Op dit moment geven we GEEN rondleidingen door onze brouwerij. Wel bent u nog steeds van harte welkom in onze winkel op vrijdag en zaterdag. 

 

 

 

Wentersch bierbrouwerij winterswijk holland
© 2021 Bierbrouwerij Wentersch Winterswijk - Geen 18, geen alcohol