Special #1 in 2021; Biere de Garage

Eind 2021 bestaat Wentersch 5 jaar. In aanloop naar ons eerste lustrum zullen we in 2021 5 specials brouwen.
Deze specials zijn een mix van oude bekenden in een vernieuwd jasje en totaal nieuwe (eenmalige) bieren.

De eerste special is Biere de Garage, een oude bekende dus! We hebben het recept iets aangepast en dat komt het bier ten goede. Biere de Garage is een mooie volle, niet zoete dubbel. Een verfijnd bier met een licht geroosterde toets. De smaken van karamel, koffie en chocolade komen je tegemoet als je een slok neemt van dit bier. Dit bier is vanaf heden verkrijgbaar in onze brouwerijwinkel en webshop. Zolang de voorraad strekt!

Ben jij ook zo benieuwd naar de volgende special? Houd dan onze social media kanalen goed in de gaten!

 

Wentersch webwinkel geopend!

Crisis vraagt om aanpassingen! Daarom is het vanaf nu mogelijk om bestellingen te plaatsen in onze webwinkel.

We hebben onze webwinkel gevuld met onze bieren, cadeauverpakkingen en actiepakketten.

 

Gratis bezorging

Ten tijden van de corona crisis wordt het afgeraden om naar buiten te gaan. Daarom bezorgt Wentersch tijdelijk het bier GRATIS tot aan de voordeur bij onze Achterhoekse klanten! Woon je buiten de Achterhoek? Dan sturen we je bestelling gewoon op via PostNL.

 

Steun ook je lokale (horeca)ondernemer!

De lokale slijters en horeca hebben het in deze tijden, net als brouwerijen, erg zwaar. Uiteraard hebben wij ‘t liefst dat je Wentersch bier bij je lokale (horeca)ondernemer koopt, maar mocht je liever niet naar buiten gaan, dan komen we naar je toe. Om de slijters en horeca een hart onder de riem te steken gaan we de winst die we maken op jouw bestelling delen met jouw slijter/café/restaurant waar je doorgaans je Wentersch bier koopt.

 

Bestellingen zullen we op donderdag en vrijdag uitleveren.